• Een topper in de hoogte
  • Belgisch fabrikaat
  • Brusselsesteenweg, 142 - B-1785 Merchtem
  • +32 (0)52 37 10 05 -

Voorstelling

Over Thomas Hoogwerkers

Kwaliteit - Eenvoud - Veiligheid

Kwaliteitsvolle & betrouwbare hydraulische constructie in een familiale omgeving, daar staat Thomas Kranen al meer dan 50 jaar garant voor.

In 1967 startten wij met de constructie van vernieuwende hydraulische kranen, voornamelijk bestemd voor de landbouw. Sinds 1986 richt Thomas Kranen zich volledig op het ontwerpen en bouwen van hoogwerkers, bestemd voor diverse sectoren en wereldwijde export.
 
Vandaag bieden wij een ruim gamma kwaliteitsvolle hoogwerkers, uniek in hun samenstelling, voorzien van hoogwaardige componenten en toch steeds aangepast aan de specifieke wensen van iedere klant (kleur, opties, enz.). Onze hoogwerkers zijn bijzonder robuust en veilig, eenvoudig en betrouwbaar in gebruik en gemakkelijk in onderhoud.
 
Onze technici staan dagdagelijks paraat om de klant indien nodig telefonisch of ter plaatse te ondersteunen. Bij panne bieden wij U binnen de 24 uur een oplossing.
 
Heeft U interesse voor onze hoogwerkers? Aarzel dan niet: op eenvoudig verzoek organiseren wij vrijblijvend een demonstratie in onze fabriek of bij U ter plaatse.
 
Sinds januari 2020 zijn we de trotse invoerder van de Oil & Steel hoogwerkers, gerenomeerd in kwaliteit & service, deze hoogwerkers zijn gebouwd op chassis-cabine met rijbewijs B en hebben een werkhoogte van 14 tot 24m.
 
Sinds juli 2019 is Thomas Rental de officiële Benelux invoerder van de Palazzani rupshoogwerkers, eveneens gegroeid vanuit een familiale omgeving, met een kwaliteitsvol gamme rupshoogwerkers van 17 tot 52m.

Betrouwbare constructies

Onze hoogwerkers zijn bijzonder robuust en veilig, eenvoudig en betrouwbaar in gebruik en gemakkelijk in onderhoud.

Levering volgens afspraken

Vertrouwen in afspraken is levensbelangrijk. Daarom is het nakomen van gemaakte afspraak een even grote prioriteit als de kwaliteit van onze machines.

Professionele aanpak

Wij werken met perfect geschoold en opgeleid personeel, om voor elke machine opnieuw het perfecte eindresultaat af te leveren.

Fabrikant én verdeler

Wij maken onze eigen machines, maar zijn ook distributeur van de Oil & Steel hoogwerkers en van Palazzani rupshoogwerkers.
Oil & Steel
Palazzani

Video

Onze machines in actie

Bekijk hier filmpjes van onze machines,Thomas Hoogwerkers,Oil & Steel en Palazzani hoogwerkers.