Algemeen

De Thomas hoogwerker, type 300NKTJ-30M werkhoogte is een zeer professionele en zeer doordachte hoogwerker, bestaande uit een viervoudige telescooparm waarbij op het uiteinde van de arm een bijkomende jibarm is geplaatst, deze laatste wentelt over ca. 130° wat zeer nuttig is bij bepaalde werkzaamheden (bv. hindernissen met elektrische kabels, obstakels en dergelijke). De viervoudige telescooparm met jibarm zijn opgebouwd op een 359° draaitoren. Dit geheel is gemonteerd op een zeer stevig en stabiel onderstel voorzien van vier hydraulische steunvoeten, deze steunvoeten schuiven verticaal uit en worden horizontaal afgestempeld. Voor opbouw op vrachtwagens vanaf 12T. Zeer eenvoudige bediening.
 
Deze professionele hoogwerker heeft twee posities van afstempelen en als dusdanig twee posities van horizontaal bereik:

-met steunvoeten ingeschoven heeft deze hoogwerker een maximaal zijdelingsbereik van 12m
-met steunvoeten uitgeschoven heeft deze hoogwerker een maximaal zijdelingsbereik van 16m

Kan zo ook worden ingezet voor tal van werkzaamheden waaronder schilderwerken, gevelwerken, reinigingswerken, snoeiwerken, onderhoudswerken, plaatsen van verlichtingen, publiciteitsborden en nog zoveel andere mogelijke toepassingen.
 
Alle hydraulische-en elektrische leidingen bevinden zich binnen in de arm, via kabelgoot, maximaal beschermd en aldus geen hinder of gevaar op beschadingen tijdens de werkzaamheden.
 
Deze veelzijdige Thomas hoogwerker 300NKTJ-30M laat U toe veilig, stabiel en uiterst efficiënt te werken.

 
*Klik op onderstaande foto om te vergroten