Algemeen

De Thomas hoogwerker, type 150NKTJ-15M werkhoogte, is een professionele hoogwerker, bestaande uit een telescooparm waarbij op het uiteinde van de arm een bijkomende jibarm is geplaatst, deze laatste wentelt over ca. 130° wat zeer nuttig is bij bepaalde werkzaamheden (bv. hindernissen met elektrische kabels, obstakels en dergelijke). De telescooparm met jibarm zijn opgebouwd op een 359° draaitoren. Dit geheel is gemonteerd op een zeer stevig en stabiel onderstel voorzien van vier hydraulische steunvoeten. Voor opbouw op lichte vrachtwagens 3,5T. Zeer eenvoudige bediening.
 
Deze professionele hoogwerker heeft dankzij zijn telescooparm met jib een maximaal zijdelings bereik van 10m en kan zodanig ingezet worden voor tal van werkzaamheden waaronder schilderwerken, gevelwerken, reinigingswerken, snoeiwerken, onderhoudswerken, plaatsen van verlichtingen, publiciteitsborden en nog zoveel andere mogelijke toepassingen.

 Download technische fiche

Alle hydraulische-en elektrische leidingen bevinden zich binnen in de arm, via kabelgoot, maximaal beschermd en aldus geen hinder of gevaar op beschadingen tijdens de werkzaamheden.
 
Deze veelzijdige Thomas hoogwerker 150NKTJ-15M laat U toe veilig, stabiel en uiterst efficiënt te werken.

 

*Klik op onderstaande foto om te vergroten