Algemeen

De Thomas hoogwerker, type 180NCTJ-18M werkhoogte, is een professionele hoogwerker, bestaande uit een tweevoudige telescooparm waarbij op het uiteinde van de arm een bijkomende jibarm is geplaatst, deze laatste wentelt over ca. 130° wat zeer nuttig is bij bepaalde werkzaamheden (bv. hindernissen met elektrische kabels, obstakels en dergelijke). De tweevoudige telescooparm met jibarm zijn opgebouwd op een 359° draaitoren. Dit geheel is gemonteerd op een zeer stevig en stabiel onderstel voorzien van twee hydraulische steunvoeten. Voor opbouw tractoren vanaf 80PK. Driepuntsbevestiging. Zeer eenvoudige bediening.
 
Deze professionele hoogwerker heeft dankzij zijn telescooparm met jib een maximaal zijdelings bereik van 13m en kan zodanig ingezet worden voor tal van werkzaamheden waaronder schilderwerken, gevelwerken, reinigingswerken, snoeiwerken, onderhoudswerken, plaatsen van verlichtingen, en nog zoveel andere mogelijke toepassingen.

Alle hydraulische-en elektrische leidingen bevinden zich binnen in de arm, via kabelgoot, maximaal beschermd en aldus geen hinder of gevaar op beschadingen tijdens de werkzaamheden.


Download technische fiche

Deze veelzijdige Thomas hoogwerker 180NCTJ-18M laat U toe veilig, stabiel en uiterst efficiënt te werken.

 
*Klik op onderstaande foto om te vergroten